Naše vrijednosti

Naš svakodnevni život u PharmaSu zasniva se na zajedničkim vrijednostima. Vrijednosti promičemo u međusobnim odnosima unutar kompanije, u odnosima prema klijentima, dobavljačima i društvenoj zajednici.

Naše vrijednosti jesu:

Strast za rezultatima Strast za rezultatima – Uporni smo i strastveni u postizanju ciljeva, želimo biti uspješni svaki dan u poslu koji radimo. Optimizam, pozitivan duh, entuzijazam i predanost radu naši su pokretači u ostvarivanju što boljih rezultata.

Zajedništvom do uspjehaZajedništvom do uspjeha – Znamo da zajedno možemo više, stoga su nam međusobno pomaganje i suradnja jako važni. Timski duh i ugodna radno ozračje za nas su temelj započinjanja svake aktivnosti.

Znanje bez granicaZnanje bez granica – Za nas su učenje,  stručnost i slijeđenje smjernica u znanosti i struci neupitni. Kontinuiranim učenjem napredujemo i ponosni smo što su naši zaposlenici stručnjaci u svim područjima kojima se bavimo

Stvaramo kroz kreativnostStvaramo kroz kreativnost – PharmaS je mjesto na kojem se potiče kreativno razmišljanje i gdje se rađaju ideje. Svjesni smo da za nove iskorake moramo razmišljati na drukčiji način i uživamo stvarati zajednički.

Brzina donošenja odlukaBrzina donošenja odluka – U današnje vrijeme pravodobna odluka čini razliku u odnosu na druge. Fleksibilni smo i brzo se prilagođavamo promijenjenim okolnostima na tržištu i u svim segmentima poslovanja odluke donosimo brzo i učinkovito.

Odgovornost za poslovanjeOdgovornost za društvo i sebe – Odgovorni smo prema poslu, kolegama, klijentima, okolini, zajednici i svima ostalima s kojima komuniciramo u svakodnevnom radu. Cilj nam je poticati drugačije ideje, pridonositi društvu i sudjelovati u njegovu razvoju.