led flood light
Blog
Apr 09

Novi Dormirin oglas u suradnji s jednim od najboljih svjetskih ilustratora

ZAGREB, 01.03.2016. – Već svima dobro poznat PharmaSov brend Dormirin od sada će se u oglasima pojavljivati u posve novom ruhu! Imago reklamna agencija iz Zagreba je ponovo pomaknula granice kreativnog print oglašavanja u regiji upravo s novim oglasom za Dormirin. Osim zanimljive ideje koja je uvijek temelj dobrog oglasa, produkcijski su ovaj put u Imagu odlučili ići do najviših razina struke pa su za suradnika odabrali jednog od najnagrađivanijih i najbojih svjetskih ilustratora Oscara Ramosa.

imago-s-jednim-od-najboljih-svjetskih-ilustratora-napravio-oglas-za-dormirin4-1024x745

U Imagu kažu da je bilo užitak raditi na ovoj kampanji i jer su punu podršku imali od strane klijenta, te je zajednički stav bio “Idemo pronaći najboljega pa da nam ova ideja zablista punim sjajem”.

Tomislav Maričević iz PharmaSa istaknuo je kako je Dormirin vodeći proizvod u kategoriji, pa su željeli i komunikaciju koja pomiče granice uobičajnog i očekivanog u tom segmentu te koja na pamtljiv način komunicira bit proizvoda. „Naša kreativna agencija Imago je svojom idejom bila na visini zadatka, a rezultat je oglas koji zaista odskače od standarda industrije“.
imago-s-jednim-od-najboljih-svjetskih-ilustratora-napravio-oglas-za-dormirin5-1024x853Darko Bosnar
, Art&Innovation Director Imaga, baš poput lika na vizualu nije niti oka sklopio dok nije pronašao rješenje te kaže da je dugo čekao priliku da na stol stavi ime jednog posebnog ilustratora, a to je Oscar Ramos. Ilustrator iz Chile-a koji je svojim posebnim stilom i tehnikom crtanja globalna ilustratorska zvijezda te je do sada osvojio sve najznačajnije nagrade za svoj rad kao i surađivao s najvećim svjetskim agencijama.

“Velika je privilegija kada imaš priliku da tvoje ideje i art direkciju vizualiziraju kalibri ilustratora kao što je Oscar Ramos. Taj nivo realizacije iz budžetskih razloga, nažalost, kod nas nije baš svakodnevica. imago-s-jednim-od-najboljih-svjetskih-ilustratora-napravio-oglas-za-dormirin-1024x548Ali lijepo je što postoje ljudi koji prepoznaju ideje u koje se isplati uložiti i s istim žarom kao ti iščekuju kako će sve skupa ispasti. Obožavam ovaj posao upravo zbog ovakvih projekata. Isto tako, volim sam sebi postaviti cilj više nego što mi se čini da mogu skočiti. To je predpostavljam jedini način da sam sebe nadmašiš,” istaknuo je Bosnar.