O kompaniji

Proizvodimo Rx lijekove i CHC proizvode

PharmaS, kompanija za proizvodnju i promet farmaceutskim proizvodima osnovana je krajem 2008. godine i, uz RALU logistiku, Favarger, LURA ulaganja i LURA nekretnine, jedna je od tvrtki članica LURA Grupe koja je u stopostotnom vlasništvu uspješnog hrvatskog poduzetnika Luke Rajića.

Tko smoPharmaS proizvodi i distribuira visokokvalitetne farmaceutske proizvode, generičke lijekove na recept te razne bezreceptne farmaceutske proizvode (OTC, dodaci prehrani, medicinski proizvodi i sl.). Kompanija je usmjerena na poslovanje u regiji Jugoistočnoj Europi te trenutačno posluje u šest zemalja regije – Hrvatskoj, Srbiji, BiH, Kosovu, Makedoniji i Albaniji – te od svibnja 2014. i u Švicarskoj uz namjeru širenja na druge zemlje izvan regije.

tko-smo-2Redovita opskrba tržišta farmaceutskim proizvodima osigurana je iz dviju modernih farmaceutskih tvornica u Hrvatskoj u Popovači te u Srbiji u Zrenjaninu, svake kapaciteta većeg od 40 milijuna pakiranja i 300 milijuna kapsula godišnje. PharmaS proizvodnja, skladištenje i distribucija te kontrola kvalitete lijekova uspostavljeni su u skladu s najstrožim EU standardima farmaceutske industrije.

Kompanija posjeduje ekspertizu o razvoju farmaceutskih proizvoda, procesima registracije lijekova i farmaceutskih proizvoda te ulasku na liste republičkih zavoda u pojedinim zemljama, proizvodnji, distribuciji i prodaji lijekova i farmaceutskih proizvoda zdravstvenom sustavu i krajnjim potrošačima.

Trenutačno je u sustavu PharmaSa zaposleno oko 170 stručnjaka, a s obzirom na širenje poslovanja taj se broj kontinuirano povećava.