Standardi kvalitete

Primjenjujemo EU GMP i GDP, HACCP, te ISO 9001:2008 i ISO 22000:2005 standarde

Jedno je od najvažnijih načela poslovanja PharmaSa kvaliteta. Kvalitetom su obuhvaćeni svi čimbenici koji međusobnim djelovanjem utječu na sve poslovne procese i u konačnici osiguravaju visoku razinu kvalitete proizvoda i zadovoljstvo kupaca. PharmaSu je farmaceutska kompanija i kvaliteta proizvoda uvijek je na prvome mjestu. Stoga su svi procesi i postupci u skladu sa strogim međunarodnim farmaceutskim normama koje su uobličene u Dobroj proizvođačkoj praksi.

standardi-kvalitete-webRadi realizacije utvrđene politike i ciljeva kvalitete, PharmaS d.o.o. uspostavio je i primjenjuje sustav upravljanja kvalitetom u skladu sa zahtjevima dobre proizvođačke prakse te stalno poboljšava njegovu djelotvornost. U sustav upravljanja kvalitetom uključeni su svi procesi i potprocesi u PharmaSu. Oni su utvrđeni i opisani u odgovarajućim dokumentima: standardnim operativnim postupcima, radnim uputama ili specifikacijama materijala.

U PharmaS centru u Popovači proizvodnja, kontrola kvalitete lijekova, skladištenje i distribucija uspostavljeni su u skladu s najstrožim EU standardima dobre proizvođačke prakse i dobre distribucijske prakse, te HACCP i ISO 22000:2005 certifikatima, normama sustava proizvodnje, skladištenja i prodaje dodataka prehrani.  U PharmaS centru u Zrenjaninu proizvodnja, kontrola kvalitete lijekova, skladištenje i distribucija uspostavljeni su u skladu s najstrožim standardima dobre proizvođačke prakse i dobre distribucijske prakse, te ISO 9001:2008 certifikatom upravljanja sustavom kvalitete (QMS). finale

Obje tvornice imaju i najmodernije laboratorije za ispitivanje kakvoće lijekova vrhunski opremljene za rad, gdje se svi preparati podvrgavaju detaljnoj i standardiziranoj kontroli, a osim toga,od svih je regulatornih agencija u zemljama regije priznata visoka razina u postupku registracije PharmaS proizvoda te je PharmaS standard postao prepoznatljiv i zaštitni znak PharmaSa u stručnoj zajednici.

Politika kvalitete

Kvaliteta strateško je opredjeljenje naše tvrtke i smatramo je temeljnim i neizostavnim elementom poslovanja. Kvaliteta ugrađena u poslovanje osigurava sigurnost i zadovoljstvo korisnika naših proizvoda, odnosno pacijenata, i prepoznatljivost naše tvrtke u cjelini.

Da bismo ostvarili te strateške ciljeve, naši trajni zadaci jesu:

Jerko Jakšić
predsjednik Uprave