led flood light

O Nama

PharmaS je hrvatska kompanija za proizvodnju i promet farmaceutskim proizvodima osnovana krajem 2008. godine, i uz RALU Logistiku, Favarger, LURA ulaganja i LURA nekretnine, jedna je od tvrtki članica LURA Grupe koja je u stopostotnom vlasništvu uspješnog hrvatskog poduzetnika Luke Rajića.

Kompanija proizvodi i distribuira visokokvalitetne farmaceutske proizvode, generičke lijekove na recept, te razne bezreceptne farmaceutske proizvode. Redovito opskrbljivanje tržišta farmaceutskim proizvodima osigurano je iz dviju modernih farmaceutskih tvornica, u Hrvatskoj u Popovači te u Srbiji u Zrenjaninu. PharmaS Grupa je, uz tržišta Adria regije, prisutna i na brojim tržištima Centralne i istočne Europe, te Bliskog i Dalekog Istoka.

 

Kvaliteta ugrađena u poslovanje osigurava sigurnost i zadovoljstvo korisnika naših proizvoda, odnosno pacijenata, ali i prepoznatljivost naše kompanije

 

Redovita opskrba tržišta farmaceutskim proizvodima osigurana iz dviju modernih farmaceutskih tvornica u Hrvatskoj (Popovača) i  Srbiji (Zrenjanin)

PharmaS redovito sudjeluje na bitnim farmaceutskim događanjima – od kongresa, konferencija i sajmova do raznih edukacija. Istodobno, kompanija organizira i vlastita događanja kao što su predavanja o novim proizvodima za stručnu zajednicu, organizacije predavanja eminentnih stručnjaka te posjeti stručne zajednice kompanijskim pogonima

Vizija

Naša je vizija biti prepoznata i ugledna farmaceutska kompanija u regiji Jugoistočnoj Europi i pouzdan partner zdravstvenim sustavima u svim zemljama u kojima djelujemo.

 

Misija

Unaprijediti zdravstvene standarde uz pouzdanu kvalitetu i konkurentne proizvode u segmentima receptnih i bezrecepnih proizvoda.

Pharmas je prva farmaceutska tvrtka u Hrvatskoj koja je stekla status “Pharma HFD – partner farmaceutske izvrsnosti Hrvatskog farmaceutskog društva”
UPRAVA

Jerko Jakšić, predsjednik Uprave
Gordan Badurina, član Uprave
Ivan Bujas, član Uprave

Pred sobom imamo dvostruku zadaću: jamčiti inovativnost i vrhunsku kvalitetu proizvoda. Sve veći broj zadovoljnih korisnika za nas je priznanje, ali i velika obveza u budućnosti.

Jerko Jakšić, predsjednik Uprave

NADZORNI ODBOR

Luka Rajić, predsjednik Nadzornog odbora
Mato Zadro, zamjenik predsjednika Nadzornog odbora
Josip Madirazza, član Nadzornog odbora

Od početka stvaranja PharmaSa imali smo viziju širenja u brojne zemlje što se kontinuirano ostvaruje. Zadovoljstvo mi je investirati u ovaj jedinstven projekt i tako podržati zacrtani razvoj.

Luka Rajić, predsjednik Nadzornog odbora

PharmaS d.o.o. za proizvodnju i promet lijekova
Radnička cesta 47
10000 Zagreb
Hrvatska

OIB: 27160291533
IBAN: HR7524070001100028755,
OTP banka Hrvatska dioničko društvo, Zadar, Domovinskog rata 3
SWIFT: OTPVHR2X
Temeljni kapital 73.520.000,00kn uplaćen u cijelosti
Sud upisa u trgovački registar i broj: Trgovački sud Zagreb, MBS: 080674074
Uprava društva: Jerko Jakšić – predsjednik, Gordan Badurina – član, Ivan Bujas – član

 

>> Podaci o prijenosu vrijednosti u 2018. godini