Proizvodnja

Tvornice kapaciteta 30 mil. pakiranja i 300 mil. kapsula godišnje

Redovita opskrba tržišta farmaceutskim proizvodima osigurana je iz dviju modernih farmaceutskih tvornica u Hrvatskoj u Popovači te u Srbiji u Zrenjaninu, svake kapaciteta većeg od 30 milijuna pakiranja, Proizvodnja 2s time da se u Popovači proizvodi i više od 300 milijuna kapsula godišnje. Proizvodnja je organizirana u Rx i CHC segmentu, no anticipirana je mogućnost proširenja kapaciteta i u segmentu RX poslovanja i u segmentu proizvodnje dijetetskih suplemenata.

PharmaS proizvodnja, skladištenje i distribucija te kontrola kvalitete lijekova uspostavljeni su u skladu s najstrožim EU standardima farmaceutske industrije:

Proizvodnja-3Proizvodnja se sastoji od dva modula koji su i dvije odvojene cjeline prema regulatornim zahtjevima:

Opremanje čvrstih oralnih oblika na modernoj liniji koja ima mogućnost opremanja hladnoformirajućih i toploformirajućih blistera. Linija zadovoljava sve najmodernije zahtjeve dobre proizvođačke prakse, opremljena je uređajima za potpunu kontrolu proizvoda zbog čega je završni proizvod najviše kvalitete.

kapsuliranjeProizvodnja dodataka prehrani sastoji se od proizvodnje kapsula i opremanja kapsula. Pogon je podijeljen u dvije cjeline – u prvoj se provodi vaganje, homogenizacija i kapsuliranje, a u drugoj je prostorija za primarno umetanje kapsula u blistere te za sekundarno pakiranje blistera u jedinične kutije.


Kapaciteti proizvodnje i skladištenja:

Croatia

Production capacity
Nominal capacity per year (3-shifts)
Packaging line 1 (boxes) 28.000.000
Packaging line 2 (boxes) 11.000.000
Capsuling machine (caps.) 325.000.000
Warehouse capacity
Euro pallets 1.400
Shelf cells 350

Serbia

Production capacity
Nominal capacity per year (3-shifts)
Packaging line 1 (boxes) 20.000.000
Packaging line 2 (boxes) 11.000.000
Warehouse capacity
Euro pallets 550
Shelf cells 150