Savršen duo – Moja menopauza i Femipause

01.01.1970

ZAGREB, 03.12.2015. – Kako na jednom mjestu prikupiti sve relevantne podatke, savjete stručnjaka i ostale informacije zahvaljujući kojima će se svaka žena pripremiti za ono što ju čeka u određenom životnom razdoblju te se prila­goditi promjenama koje meno­pauza donosi?OGLAS

Sve to donosi vam Moja menopauza, knjiga hrvatskog izdanja magazina Story koja je napravljena u suradnji s poznatim PharmaSovim brendom Femipause. Po prvi put na tržištu diljem cijele Hrvatske možete je pronaći već od prošlog petka, 27. studenog i to po izvrsnoj cijeni od 39,90 kuna.

PharmaS je sa svojim poznatim brendom Femipause podržao izdavanje ove izvrsne i iznad svega korisne knjige, posebno otkako je na tržištu prisutan kao podrška ženama sa čak dva svoja proizvoda – Femipause za žene u razdoblju perimenopauze i menopauze, te sa tek nedavno lansiranim Femipause GOLD – proizvodom za žene u razdoblju postmenopauze.

Uz ovu odličnu suradnju magazina Story i PharmaSovog brenda Femipause, očuvajte svoje fizičko i psihičko zdravlje te unaprijedite kvalitetu svoga života!