PharmaS je hrvatski proizvođač i distributer farmaceutskih proizvoda.
Posluje od 2008. godine te je jedna od tvrtki članica LURA Grupe. Uz visokokvalitetne farmaceutske proizvode i lijekove na recept, PharmaS asortiman čine i razni brendovi bezreceptnih farmaceutskih proizvoda. Tri proizvodna pogona s najmodernijom farmaceutskom opremom nalaze se u Hrvatskoj (Rakitje i Popovača) te u Srbiji u Zrenjaninu i osiguravaju redovito opskrbljivanje mnogobrojnih tržišta kvalitetnim proizvodima.

Ulog u zdravlje je ulog u budućnost

PharmaS ideje i inovacije u spoju s kvalitetnom izvedbom put su prema zdravoj budućnosti.

Kvaliteta i sigurnost

Temelj našeg poslovanja je kvaliteta ključna za sigurnost i zadovoljstvo naših korisnika, kao i za prepoznatljivost kompanije.

Pouzdanost

PharmaS tvornica u Popovači posjeduje EU GMP, HACCP i CFR21 certifikate, tvornica Rakitje posjeduje CFR21 certifikat, dok tvornica Zrenjanin ima lokalni GMP certifikat.

Moderna proizvodnja

Potrebe tržišta potiču nas na pronalaženje inovativnih rješenja koja doprinose zajedničkim ciljevima rasta i razvoja ideja za zdravu budućnost. Koristimo nove tehnologije kako bismo efikasno ispunili potrebe naših potrošača.

Profesionalni razvoj

Sudjelovanje na farmaceutskim kongresima, konferencijama, sajmovima i edukacijama te stručna predavanja u vlastitoj organizaciji osiguravaju našim zaposlenicima konstantan profesionalni razvoj.

Pharmas je prva farmaceutska tvrtka u Hrvatskoj koja je stekla status “Pharma HFD – partner farmaceutske izvrsnosti Hrvatskog farmaceutskog društva”.

Vizija

Prepoznatljivost na europskom i svjetskom tržištu te izgradnja reputacije pouzdanog partnera zdravstvenih sustava u svim zemljama u kojima djelujemo.

Misija

Unaprjeđenje zdravstvenih standarda pomoću kvalitetnih i pouzdanih proizvoda u segmentima receptnih i bezreceptnih proizvoda.

Uprava

Jerko Jakšić
predsjednik Uprave

Gordan Badurina
član uprave

Mate Andabaka
član Uprave

Nadzorni odbor

Luka Rajić
predsjednik Nadzornog odbora, vlasnik

Ivica Kliček
zamjenik predsjednika Nadzornog odbora

Fran Rajić
član Nadzornog odbora