Brandovi

Pogledajte sve naše brandove.

Peptolock®

PharmaS PEPTOLOCK® je medicinski proizvod protiv žgaravice razvijen prema posebno učinkovitoj, originalnoj formulaciji koja djeluje zaustavljajući refluks kiseline, smanjujući žgaravicu te štiteći sluznicu jednjaka. Oralna suspenzija, ugodnog okusa mente i citrusa.

UriRoyal® UVA URSI

Visokokvalitetna i učinkovita formulacija s D-manozom i suhim ekstraktom lista medvjetke koji doprinosi normalnoj funkciji mjehura i mokraćnih puteva. Održite svoj mokraćni sustav zdravim uz UriRoyal® Uva Ursi.

Allivra

PharmaS Allivra inovativni je dodatak prehrani s prahom prepeličjih jaja, cinkom i vitaminom C, u direkt obliku okusa limuna. Allivra pruža brzu i učinkovitu podršku imunitetu.

Dietpharm

Poznati proizvodi objedinjeni pod robnom markom Dietpharm rezultat su više od trideset godina kvalitetnog poslovanja i stručnosti.

Multivita

Dodaci prehrani za energiju i imunitet, zdravlje mišića, živčanog sustava, kosti i zuba. Odaberite Multivita granule, šumeće tablete ili kapsule i krenite u dan ispunjeni energijom!

PROBalans®

Inovativna formula PROBalans® namijenjena je prirodnom uravnoteženju probave i metabolizma, ključnih za optimalno funkcioniranje imunološkog sustava.

Dormirin®

Dormirin® proizvodi na bazi su melatonina i omogućuju lakše utonuće te miran i kvalitetan san. Odaberite Dormirin® FORTE kapsule ili Dormirin® RAPID oralni sprej, dodatke prehrani za miran san proizvedene u Hrvatskoj prema najvišim standardima kvalitete.

UriRoyal®

UriRoyal® je inovativan dodatak prehrani za zdravlje mokraćnih puteva. Jedinstvena kombinacija D-manoze i kultura S. Boulardii i S. Thermophilus pomaže u prevenciji infekcija mokraćnog sustava.

Pro Beta Glukan® 1275

Poboljšajte imunitet i opće stanje svog organizma uz PharmaS Pro Beta Glukan® 1275 mg. Sadrži punu dnevnu dozu visokopročišćenog beta-(1,3/1,6)-D-glukana od čak 1275 mg, dobre bakterije i antioksidanse. Povećava imunološku aktivnost za 50-120% unutar prvih 72-96 sati od uzimanja.

Hartikol® Plus

Hartikol® Plus je dodatak prehrani za održavanje normalnog metabolizma lipida te normalne funkcije srca. Sadrži jedinstvenu kombinaciju ekstrakta fermentirane crvene riže i ekstrakta lista artičoke s dodatkom kolina, tiamina i folne kiseline.

Femipause®

Prirodni proizvod jedinstvene kombinacije sastojaka Femipause® cjelovito je rješenje za ublažavanje menopauzalnih tegoba. Sastoji se od kapsula za dan i za noć.

FLORIOTIC® BOULARDII

PharmaS FLORIOTIC® BOULARDII pomaže u obnovi ravnoteže crijevne mikroflore kod djece i odraslih sinergijskim učinkom visoke koncentracije dobrih bakterija i S. Boulardii.

Diarino®

Za dijetalnu prehranu bolesnika s blagim do srednje jakim akutnim proljevom. Jedinstvena kombinacija sastojaka u jednoj vrećici omogućuje jednostavniju i bržu nadoknadu elektrolita.