Brandovi

Pogledajte sve naše brandove.

Dietpharm

Poznati proizvodi objedinjeni pod robnom markom Dietpharm rezultat su više od trideset godina kvalitetnog poslovanja i stručnosti.

Multivita

Dodaci prehrani za energiju i imunitet, zdravlje mišića, živčanog sustava, kosti i zuba. Odaberite Multivita granule ili šumeće tablete i krenite u dan ispunjeni energijom!

PRO Balans

Inovativna formula PROBalans namijenjena je prirodnom uravnoteženju probave i metabolizma ključnih za optimalno funkcioniranje imunološkog sustava.

Dormirin

Dormirin omogućuje brže uspavljivanje te miran i kvalitetan san. Uz melatonin, sadrži prirodne sastojke koji dodatno umiruju – ekstrakt korijena valerijane i lista matičnjaka.

Uriroyal

Uriroyal je inovativan dodatak prehrani. Jedinstvena kombinacija D – manoze i S.Boulardii pomaže u prevenciji infekcija mokraćnog sustava.

Pro Beta Glukan

Poboljšajte imunitet i opće stanje svog organizma uz pomoć Pro Beta Glukana. Povećava imunološku aktivnost za 50-120% unutar prvih 72-96 sati od uzimanja.

Pro Beta Glukan Junior

Dodatak prehrani za jačanje imuniteta djece. 30 mekih žele bombona za žvakanje s Wellmune® beta glukanom i vitaminom D.

Hartikol

Hartikol je dodatak prehrani za održavanje normalne razine kolesterola u krvi. Sadrži jedinstvenu kombinaciju ekstrakta fermentirane crvene riže i ekstrakta lista artičoke.

Femipause

Prirodni proizvod jedinstvene kombinacije sastojaka Femipause cjelovito je rješenje za ublažavanje menopauzalnih tegoba.

Floriotic

Floriotic Daily je kvalitetan probiotik za cijelu obitelj. Dvije milijarde dobrih bakterija u jednoj kapsuli pomaže u obnovi crijevne mikroflore.

Diarino

Za dijetalnu prehranu bolesnika sa blagim do srednje jakim akutnim proljevom. Jedinstvena kombinacija sastojaka u jednoj vrećici omogućuje jednostavniju i bržu nadoknadu elektrolita.

PrenataS

Dodatak prehrani PrenataS sadrži jedinstvenu formulu s aktivnim oblikom folne kiseline i mikrokapsuliranog željeza za trudnice, dojilje i žene koje planiraju trudnoću.

Laksamol

Laksamol je inovativan proizvod namijenjen uspostavljanju redovitog pražnjenja crijeva. Sadrži laktulozu i ekstrakt kore krkavine – jedinstvenu kombinaciju sastojaka na tržištu.

PharmaSept

PharmaSept je alkoholni antiseptik za higijensku dezinfekciju ruku. Dolazi u praktičnom pakiranju sa sprej pumpicom u veličini od 20ml i 50ml.