Brandovi

Pogledajte sve naše brandove.

Dietpharm

Poznati proizvodi objedinjeni pod robnom markom Dietpharm rezultat su više od trideset godina kvalitetnog poslovanja i stručnosti.

Multivita

Dodaci prehrani za energiju i imunitet, zdravlje mišića, živčanog sustava, kosti i zuba. Odaberite Multivita granule ili šumeće tablete i krenite u dan ispunjeni energijom!

PROBalans®

Inovativna formula PROBalans® namijenjena je prirodnom uravnoteženju probave i metabolizma, ključnih za optimalno funkcioniranje imunološkog sustava.

Dormirin®

Dormirin® omogućuje brže uspavljivanje te miran i kvalitetan san. Uz melatonin, sadrži prirodne sastojke koji dodatno umiruju – ekstrakt korijena valerijane i lista matičnjaka.

UriRoyal®

UriRoyal® je inovativan dodatak prehrani. Jedinstvena kombinacija D – manoze i S.Boulardii pomaže u prevenciji infekcija mokraćnog sustava.

Pro Beta Glukan®

Poboljšajte imunitet i opće stanje svog organizma uz pomoć Pro Beta Glukana®. Povećava imunološku aktivnost za 50-120% unutar prvih 72-96 sati od uzimanja.

Pro Beta Glukan® Junior

Dodatak prehrani za jačanje imuniteta djece s visokopročišćenim beta-1,3/1,6-glukanom. 30 mekih žele bombona za žvakanje s Wellmune® beta glukanom i vitaminom D.

Hartikol® Plus

Hartikol® Plus je dodatak prehrani za održavanje normalnog metabolizma lipida te normalne funkcije srca. Sadrži jedinstvenu kombinaciju ekstrakta fermentirane crvene riže i ekstrakta lista artičoke s dodatkom kolina, tiamina i folne kiseline.

Femipause®

Prirodni proizvod jedinstvene kombinacije sastojaka Femipause® cjelovito je rješenje za ublažavanje menopauzalnih tegoba.

FLORIOTIC®

Floriotic® Daily je kvalitetan probiotik za cijelu obitelj. Dvije milijarde dobrih bakterija u jednoj kapsuli pomaže u obnovi crijevne mikroflore.

Diarino®

Za dijetalnu prehranu bolesnika s blagim do srednje jakim akutnim proljevom. Jedinstvena kombinacija sastojaka u jednoj vrećici omogućuje jednostavniju i bržu nadoknadu elektrolita.

PrenataS®

Dodatak prehrani PrenataS® sadrži jedinstvenu formulu s aktivnim oblikom folne kiseline i mikrokapsuliranog željeza za trudnice, dojilje i žene koje planiraju trudnoću.