PharmaS stekao status Ovlaštenog gospodarskog subjekta

Zagreb, 18. svibnja 2024. – PharmaS Grupa s ponosom objavljuje da je stekla prestižni status Ovlaštenog gospodarskog subjekta (AEO) od strane carinskih vlasti. Ovaj certifikat predstavlja pečat pouzdanosti koji potvrđuje naš visoki standard kontrole nad poslovanjem, financijsku stabilnost i poštivanje carinskih propisa.

AEO certifikat, priznat u Europskoj uniji i nekim drugim zemljama izvan EU, označava nas kao pouzdanog partnera u lancu opskrbe. Osim olakšanog pristupa carinskim procedurama i smanjenja fizičkih i dokumentarnih provjera, ovaj status omogućuje nam bržu i jednostavniju organizaciju carinskih kontrola nad robama i dokumentacijom.

Jedna od ključnih prednosti AEO certifikata je uzajamno priznavanje među državama, što znači da naš status vrijedi u svim zemljama članicama EU-a i drugim zemljama s kojima su sklopljeni sporazumi. To omogućuje manje provjera i bolje upravljanje rizicima, što pridonosi bržoj i učinkovitijoj trgovini.

“Ovo je značajan doprinos našoj tvrtki i zaposlenicima,” rekao je Marin Keser, rukovoditelj Lanca opskrbe u PharmaS Grupi. “AEO certifikat potvrđuje našu predanost pouzdanosti, sigurnosti i efikasnosti. Nastavit ćemo se truditi da budemo najbolji partner svojim klijentima i da doprinesemo pozitivnom poslovanju u regiji.”

PharmaS Grupa je predana nastavku pružanja vrhunske usluge našim klijentima, a AEO certifikat je još jedan korak u ostvarenju tog cilja.